5 συμβουλές για δυνατό σεξ…

Θέλουμε πολύ σεξ στη ζωή μας, πολύ και απολαυστικό; Υπάρχουν τρόποι για να κάνουμε to σεξ κομμάτι της καθημερινότητας μας και να απολαμβάνουμε τις στιγμές με τον /την σύντροφό μας. Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες θα σας δώσουμε μερικά tips για να βρείτε το δρόμο της υπέρτατης απόλαυσης για ΄ένα δυνατό σεξ!

Πες τα όλα!

Μην κρυφτείς, μίλα στο/στη σύντροφό σου για τις πιο μύχιες σεξουαλικές σου φαντασιώσεις, και ζήτα απ’ αυτόν/αυτή να κάνει το ίδιο, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία παρά μόνο όσα έχουν να κάνουν με την ασφάλεια. Στο σεξ η απόλαυση περνάει από τη φαντασία, το μυαλό μας φέρνει εικόνες τις οποίες οφείλουμε να ζήσουμε!

Στάσεις και προκαταρκτικά

Αρχίζουμε με ότι μας ερεθίζει και μας κάνει να χαλαρώνουμε. Υπάρχουν υλικά στην κουζίνα που μπορούν να κάνουν τα προκαταρκτικά πιο γλυκά και το θέλουμε! Στοματικό σεξ, χάδια, φιλιά, μαλάξεις, παιχνίδια με το σώμα και πολύ άγγιγμα στις ερωτογενείς ζώνες για να γίνουμε ηφαίστεια και εμείς και ο/η σύντροφός μας.

Ας μην κρατήσουμε μια σταθερή στάση, ας αλλάζουμε στάσεις κι ας βρούμε ότι μας φτιάχνει τη συγκεκριμένη στιγμή. Ας ανακαλύψουμε στάσεις πέρα από το kama sutra κι ας γράψουμε το δικό μας βιβλίο απόλαυσης! Πέρα από τα συνηθισμένα υπάρχουν κι άλλα για να βιώσουμε!

Η τέχνη της διείσδυσης

Ναι είναι τέχνη κι αν δεν την ξέρει καλά ο σύντροφός σου έχεις υποχρέωση να του τη μάθεις! Καθοδηγούμε τη διείσδυση έτσι ώστε να είναι απολύτως ελεγχόμενη και να γίνεται ομαλά αλλά δυναμικά, όταν ο κόλπος έχει υγρανθεί αρκετά και “ζητάει” το άλλο του μισό. Για τις διεισδύσεις σε άλλο σημείο υπάρχουν κανόνες και βοηθήματα! Κανονίζουμε την ταχύτητα των διεισδύσεων με τρόπο που να μας κάνει να ερχόμαστε όλο και πιο κοντά τον οργασμό, να νοιώθουμε τον κόλπο μας να καίει όλο και περισσότερο! Μαντέψτε, ο σύντροφός μας το νοιώθει!

Πριν τον οργασμό!

Είμαστε κοντά στην έκρηξη του ηφαιστείου και την εκτίναξη της λάβας! Μπορούμε να τον καθυστερήσουμε ή να τον επιταχύνουμε, ανάλογα το πόσο αντέχει ο σύντροφός μας, μπορούμε να του ζητήσουμε τα πάντα εκείνη τη στιγμή, να το καθοδηγήσουμε να γίνει πιο δυναμικός ή πιο τρυφερός, ανάλογα με το τι θέλουμε να βιώσουμε!

Ξανά και ξανά!

Η έκρηξη έγινε, αλλά ο σύντροφός μας αντέχει! Θέλουμε κι άλλο, ας αναζητήσουμε λοιπόν τους πολλαπλούς οργασμούς που κάνουν μια γυναίκα να πάει στα ουράνια! Συνεχίζουμε να καθοδηγούμε το σύντροφό μας, εκφραζόμαστε με όλους τους δυνατούς τρόπους, αλλάζουμε ύφος, στάση και τρόπους διείσδυσης έτσι ώστε το σκηνικό με το ηφαίστειο να επαναληφθεί όσες φορές αντέχουμε κι οι δύο!

Καλή μας απόλαυση!

 

Διαβάστε επίσεη:

Ο ιδανικός εραστής γίνεται ιδανικός σύντροφος;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *